Powered By Blogger

martes, 30 de marzo de 2010

DESCANSAR EN HORTA DE SANT JOAN



Lo portalet es el nombre de una casa con mas de 200 años de historia, situada en el magnifico pueblo de Horta de Sant Joan. Allí podréis disfrutar de magnificas salidas al parque natural de els ports, o recorrer la vía verde en bicicleta, además de poder visitar el museo Picaso... total un lujo. En www.lesarrels.com teneis todas las fotos de los apartamentos con los precios y os aseguro que no es nada caro, entrar y curiosear, quien sabe....

3 comentarios:

  1. amb la familia vàrem passar un cap de setmana al pis de les porxades i vam estar encantats.
    el quim, ens va atendre molt amablement.
    tota la casa està restaurada i és genial, tant el lloc com l'ambient.
    està al mig del poble d'Horta de Sant Joan, just al costat de l'església.
    Si voleu passar uns dies a aquest poble us ho recomano. la dona el crio i jo hem estat encantats.
    ho podeu veure a loportalet.com

    david

    ResponderEliminar
  2. Un fin de semana fantástico. Dormimos en Lo Portalet que tiene unas vistas preciosas a las montañas y donde se aprecia que cada rincón de las estancias están cuidado con esmero y dedicación. Descansamos divinamente después de hacer la Via verda con nuestras bicis y algo de senderismo por la zona de Horta.

    Santi

    ResponderEliminar
  3. Mariano Hermosilla13 de julio de 2010, 11:15

    Espectacular. Vàrem passar el cap de setmana de Sant Joan, tota la família, cinc membres i la nota no pot ser altre que un 10!. Magnífiques vistes des de la terrassa porxada, un tracte magnífic i una casa totalment restaurada amb respecte per la seva història i amb totes les comoditats.

    ResponderEliminar